most!

2011.12.04. 21:48

abszolút most van szezonja a fűnyirótraktor vásárlásnak,igy az első hó közeledtével.  ráadásul még válság is van, eléggé pang a piac már egy ideje,ahogy én látom. két fontos dolog talán,amit érdemes szem előtt tartani:

1) gyöngye,füstölő motorral szerelt gépeket rögötn vessük el. kivéve akinek van gépműhelyes háttere és gépészeti ismeretei. de elmondható hogy nem  arányosan olcsóbb a köhögő motorral szerelt gépek,mint amennyi ráforditást igényelnek. a saját esetemből tudom!

2)a fűnyirótraktor számomra legfontosabb tulajdonsága, hogy a késeket hajtó szijnak van megfelelő, külön felfogatott,karos mozgatású feszitője. nekem nincs szerencsém azokkal a tipusokkal amelyek a vágótálca mozgatásával bűvészkedve kapcsolják a hajtást. ezeket inkább kerülném. persze itt megint nem a elektromos késinditású hidraulikus meghajtású csodákról szól,az egy más,számomra kissé értelmetlen kategória.

elég sok honalpon találni kinálatot,érdemes jól körbenézni,általában mindenhol más jármű van, ritkán van egy gép több helyen.ezért érdemes sokat kutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://funyirotraktor.blog.hu/api/trackback/id/tr533437339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása