a gépről pár mondat

2010.04.27. 21:38

 igen,igen a kerék nem véletlenül füves. sikerült 15percet dolgozni vele, és kiderült pár érdekesség. nagyon jó a 11 lovas motor, a magas,sűrű,vizes füvet gondtalanul viszi, bár nem örül neki.persze ennek ára van. szij beállitásokon még dolgozni kell, a karburátor állitás sokadszorra bár,de szinte tökéletes lett, a gyertya szine remek, korom szinte semmi, és a fogyasztás is mérséklődött.

ez egy hüvelyezett motor, szoval új körül mozog,nagyon erős, szépen indul, olajat nem fogyaszt. de a nyolc lovasokhoz viszonyitva hangosabb,és a vibráció is erősebb. ez még nem syncro-balanced verzió. bár abból van egy csúnya véget ért példányom, az biztos kevésbé vibrál, de talán egy szinttel érzékenyebb,és persze bonyolutabb.

viszont a fogyasztás érezhetően nagyobb.hogy mennyivel,az a hétvégén kiderül, de a próbaüzemnél, még nem tökéletes karburátorral meglepően gyorsannyelte.szoval persze hogy szebben forgatja a kétkéses vágótálcát,  de ez üzemanyaban is meglátszik. igy érdemes jol meggondolni mekkora motorral válsztunk traktort,nyilván terület függvényében is. erről pedig majd később.

 

Szerző: kAndrás

Szólj hozzá!

Címkék: traktor

A bejegyzés trackback címe:

https://funyirotraktor.blog.hu/api/trackback/id/tr471957497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása